Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Grote brand verwoest strandpaviljoen

Toegevoegd: 24-02-2007, 05.22 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een grote uitslaande brand heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag strandpaviljoen Panta Rhei in Vlissingen grotendeels verwoest.

De brand brak even voor vier uur uit in het achterste gedeelte van het pavil-joen op de Nolledijk. De Stadsgewestelijke brandweer zette drie blusvoertui-gen in, maar kon niet voorkomen dat het gebouw grotendeels verwoest werd.

De brandweer had problemen met de waterwinning en had enige tijd nodig om aan voldoende bluswater te komen. De brand werd bestreden met meerdere stralen lage- en hoge druk. De brandweer had het vuur rond vijf uur onder controle.

Voor de zekerheid stond een ambulance uit Middelburg stand-by. Het ambu-lancepersoneel hoefde echter niet ingezet te worden.

Uit onderzoek van de technische recherche is zaterdag naar voren gekomen dat de brand vermoedelijk is ontstaan door brandstichting. De politie heeft geen technische mankementen geconstateerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren