Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Felle autobrand Evertsenstraat Koudekerke

Toegevoegd: 02-07-2021, 04.06 uur
Door: Manfred Berrevoets

KOUDEKERKE - In Koudekerke is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto volledig uitgebrand. De brandweer schaalde op naar middelbrand.


Rond 02.30 uur werd de autobrand ontdekt aan de Evertsenstraat. Op de oprit bij een woning stond het voertuig bij aankomst van de brandweer volledig in brand. Deze schaalde dan ook op naar een middelbrand omdat het in eerste instantie mogelijk om een elektrische of hybride auto ging. Ook stond de auto dicht bij de woning. Er zijn twee blusvoertuigen en een schuimblusvoertuig ter plaatse gekomen. Het schuimblusvoertuig is uiteindelijk niet meer ingezet.

Om 03.20 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Het bleek achteraf te gaan om een benzineauto. De woning raakte verder ook niet betrokken bij de brand. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan. De auto brandde volledig uit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren