Weerbericht:
Perioden met zon en droog. Vanavond regen
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 98 km

Politie onderzoekt mogelijke poging tot beroving Vogelwaarde

Toegevoegd: 02-07-2021, 11.24 uur
Politie onderzoekt mogelijke poging tot beroving Vogelwaarde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VOGELWAARDE - De politie onderzoekt momenteel een mogelijke poging van beroving die op donderdagavond plaats zou hebben gevonden in Vogelwaarde. Bij de beroving zou het slachtoffer zijn mishandeld.


De mogelijke beroving vond donderdagavond rond 21.15 uur plaats op de hoek van de Rapenburg met de Bossestraat in Vogelwaarde. Het 19-jarige slachtoffer uit Hulst werd die avond vermoedelijk bedreigd door twee daders en zou daarbij zijn mishandeld. De daders eisten zijn mobieltje. De telefoon viel door de mishandeling op de grond en brak.

De daders zijn daarop zonder buit gevlucht, het slachtoffer deed aangifte en kreeg medische zorg. De politie heeft vervolgens een onderzoek naar de poging tot beroving en de mishandeling gestart.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
L.B. (2-7-2021 om 17:35)
@Henk ; En via bosjes en sloot achter Kerckhaert spullen hebben gejat uit de bedrijfskantine..... Waarschijnlijk kort voor de beroving!
Henk (2-7-2021 om 12:39)
Dat zullen dezelfde fijne snuiters zijn die daarvoor in het dorp liepen en in steegjes over schuttingen liepen te neuzen en aan deuren te rommelen. Toen ik daar wat van zei, werd ik ook bedreigd.
Cookie-instellingen beheren