Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man uit Terneuzen aangehouden voor gestolen fietsen

Toegevoegd: 02-07-2021, 11.25 uur
De fietsen zouden gestolen zijn.
De fietsen zouden gestolen zijn.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft dinsdag een man uit Terneuzen in zijn woonplaats aangehouden voor de vermoedelijke diefstal van negen elektrische fietsen. Deze werden in de garage van een woning aangetroffen.


Op dinsdag 29 juni doorzocht de politie de garage bij een woning in Terneuzen. Bij de doorzoeking troffen de agenten in de garage negen elektrische fietsen aan. Uit onderzoek is gebleken dat deze fietsen vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

De negen fietsen zijn door de politie in beslag genomen. De verdachte, een 50-jarige inwoner uit Terneuzen, is aangehouden een meegenomen. Het is onduidelijk of de woning en garage waar de fietsen werden aangetroffen, van de verdachte zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren