Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dronken man rijdt zich klem in Zierikzee

Toegevoegd: 24-02-2007, 13.44 uur
Door: Politie Zeeland

ZIERIKZEE - De politie heeft vrijdagavond in een 38-jarige Rotterdammer aangehouden nadat hij zich had klemgereden in de Visstraat.

De Rotterdammer was rond 20.30 uur met zijn bedrijfsauto de Visstraat ingereden en had hierbij een klaptafel geraakt die op de stoep stond. Vervolgens reed hij tegen een paar fietsen die aan de andere kant van de straat stonden geparkeerd.

Hij reed daarna achteruit maar een van de fietsen zat klem tussen zijn auto en een muur. De 38-jarige automobilist bleek onder invloed van alcohol te zijn. Uit de blaastest bleek dat hij ruim 2,7 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau waar zijn rijbewijs werd ingevorderd. Na opmaken van proces-verbaal is hij weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren