Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

TBS van 62-jarige Rotterdammer na 23 jaar beëindigd

Toegevoegd: 02-07-2021, 18.21 uur
TBS van 62-jarige Rotterdammer na 23 jaar beëindigd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Het gebeurt niet vaak, maar vrijdag feliciteerde de Middelburgse rechtbank toch maar de 62-jarige R. B. uit Rotterdam. B. hoorde na 23 jaar dat de tbs waartoe hij in 1998 werd veroordeeld niet langer wordt verlengd en dus vanaf vrijdag tot het verleden behoort.


B. - zo oordeelden destijds de deskundigen - was een perverse pedofiel. Nu 23 jaar later is het risico dat hij zich aan kinderen zal vergrijpen klein en mocht er iets fout dreigen te gaan dan kan hij gebruik maken van een enorm vangnet. Medio 1998 vergreep de Rotterdammer zich achter het station in Middelburg aan een jongetje. Niet veel later zag hij drie jonge meisjes waarmee hij ontucht pleegde.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lion (2-7-2021 om 18:57)
Als dat maar goed gaat ??
Cookie-instellingen beheren