Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

28 maanden cel geëist voor drugs en wapenbezit

Toegevoegd: 02-07-2021, 18.27 uur
28 maanden cel geëist voor drugs en wapenbezit
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Voor het bezit van bij elkaar zo'n tien kilo aan verschillende soorten harddrugs hoorde de 30-jarige P. S. vrijdat een gevangenisstraf van 28 maanden waarvan acht voorwaardelijk tegen zich eisen. Eind mei vorig jaar deed de politie een inval in Sluiskilse woning van S. en ontdekte daar in een geheime ruimte onder een bad een scala aan verdovende middelen en enkele wapens.


De politie kwam S. op het spoor tijdens een lopend onderzoek naar grootschalige drugshandel in Sluiskil. De beste vriend van S. zou daar de spil in zijn geweest. De rechtbank veroordeelde de vriend begin dit jaar tot zes jaar cel. Van de drugshandel zei S. niets te weten. Zijn beste vriend had hem alleen maar  gevraagd om hij wat spullen in zijn woning kon parkeren. Voor S. vormde dat geen probleem en zei er verder ook niet over nagedacht te hebben.

De rechter gaat zich nu over de zaak buigen. Op 16 juli wordt er uitspraak in de rechtszaak gedaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren