Weerbericht:
Zacht en droog najaarsweer, overdag veel zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie: 'Man met geweer in Middelburg zwaar onder invloed'

Toegevoegd: 03-07-2021, 10.43 uur
De agenten hielden de mannen aan op de Vlasmarkt.
De agenten hielden de mannen aan op de Vlasmarkt.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een van de verdachten die vrijdagmiddag met een jachtgeweer door de binnenstad van Middelburg liepen, was volgens de politie zwaar onder invloed van alcohol. De verdachten zitten nog steeds vast voor verhoor.


De politie arresteerde vrijdagavond 2 juli 2021 even voor 20.00 uur twee verdachten uit de gemeente Middelburg omdat ze met een jachtgeweer over de Vlasmarkt rondliepen. Op filmpjes is te zien dat een van de mannen met een geweer in een horecazaak aan de Vlasmarkt staat. Een van de twee mannen verkeerde onder invloed. Omstanders schrokken zich rot toen ze de twee mannen met het geweer zagen lopen.

Een omstander pakte het geweer af en gaf het later aan de agenten. De verdachten werden gearresteerd. Het gaat om twee verdachten van 52 en 54 jaar oud. Ze komen uit gemeente Middelburg. Het wapen was niet geladen en ze hadden ook geen munitie bij zich. Een verdachte blies bij een alcoholtest 1045 ugl. De verdachten zitten nog vast en worden verhoord. De recherche is inmiddels op de zaak gezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kevin (3-7-2021 om 19:11)
Wow.... Inderdaad, je schrikt je rot als er ineens een of andere gek met een shotgun het café binnen stapt. Amerikaanse toestanden! Heel dapper van de geen die dat geweer dus afgepakt heeft!!!! Wat als daar wel munitie in had gezeten, dan hat dat heel erg fataal kunnen aflopen. Als deze persoon een vergunning had, voor dat wapen, kunnen ze dat beter effe intrekken!
E Muller (3-7-2021 om 10:53)
Wat een idioten zeg ,onvoorstelbaar en dan is het nog een vaste gast ook zo te lezen ....wat alcohol al dan niet teweeg brengt
Cookie-instellingen beheren