Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie gebruikt wapenstok bij vechtpartij Hulst

Toegevoegd: 03-07-2021, 11.00 uur
Politie gebruikt wapenstok bij vechtpartij Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Agenten moesten vrijdagnacht in Hulst hun wapenstok gebruiken omdat er enkele opstootjes en een vechtpartij plaatsvonden. Ook werd een hondengeleider met een politiehond ingezet om de orde te handhaven.


De politie werd in de nacht van vrijdag op zaterdag ingezet in het centrum van Hulst toen de spanning daar wat opliep. In het Zeeuws-Vlaamse plaats vonden enkele kleine opstootjes plaats en uiteindelijk ook een grote vechtpartij.

De agenten waren genoodzaakt om hun wapenstok tegen de groep te gebruiken. Ook werd een geleider van het team surveillancehonden ingezet met zijn politiehond Rex om de orde te herstellen. Het is nog onduidelijk waardoor de vechtpartij was ontstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Douwe dabert (3-7-2021 om 17:13)
We mogen weer op stap en deze lui verknallen het gelijk! Goed gedaan we zijn trots op jullie.
Johan (3-7-2021 om 14:10)
Je zou bijna terug verlangen naar de sluiting van de horeca en naar de avondklok......
Johan (3-7-2021 om 14:09)
Je zou bijna terug verlangen naar de sluiting van de horeca en naar de avondklok......
Alex (3-7-2021 om 13:17)
Oranje eruit, de Rode Duivels eruit. Tja sommigen moeten dan weer hun frustratie kwijtraken. Zouden beter hun emoties loslaten in een sportschool, dojang, of dojo.. Is beter voor henzelf ,en voor anderen.
Cookie-instellingen beheren