Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode gevonden in loods Middelburg

Toegevoegd: 03-07-2021, 16.19 uur
Foto 6 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordi (4-7-2021 om 15:34)
Jordi... kom op. Je weet dat je daar gefilmd wordt, wanneer je bezig bent met dode mensen ga je er niet omheen staan Grappen en de aandacht trekken als een stel clowns. Als je er depressief van wordt als je dat niet mag moet je dat werk niet doen. Begrafenisondernemers lachen toch ook niet de ballen uit hun broek waar je bij staat?
Jordi (3-7-2021 om 23:32)
@bizar, dat kan zo overkomen maar hun doen de hele dag dit soort werk en zouden dan nooit mogen lachen?? Op ieders werk heb je soms minder leuke dingen, daarna wordt er gelukkig weer gelachen...anders wordt je werk wel heel depressief en dus zwaar.
Bizar (3-7-2021 om 19:38)
Bizar en schokkend voor nabestaanden om al het personeel zo te zien en horen lachen tijdens het hele gebeuren. Wat is politie nog waard 2021?
Cookie-instellingen beheren