Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Twee auto’s botsen met elkaar bij Zuiddorpe

Toegevoegd: 03-07-2021, 17.18 uur
Door: Remi Mesu

ZUIDDORPE - Twee auto's zijn zaterdagmiddag op elkaar gebotst bij Zuiddorpe. Bij het ongeluk is niemand ernstig gewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur bij de kruising van de Blijpolderseweg met de provinciale weg. Twee auto's raakten daar met elkaar in contact en raakten van de weg.

Één auto belandde in een naastgelegen akker, de andere reed een straatnaambordje omver en belandde op een paaltje. Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond. Een berger moest eraan te pas komen om beide auto's te takelen. Om te zorgen dat de berging veilig kon verlopen, was de Provinciale Weg tijdelijk afgesloten door de politie. Door de afsluiting ontstond er een kleine file bij de kruising.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marius (4-7-2021 om 17:24)
Ik lees nergens dat snelheid de hoofdoorzaak is
fietser (4-7-2021 om 10:31)
Is maar een 60 km/u weg, maar wordt dikwijls te hard gereden. Uitzicht daar toch goed. Sterkte aan betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren