Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 165 km

Wielrenner botst op auto bij Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-07-2021, 19.55 uur - Update: 03-07-2021, 21.25 uur
Het ongeluk gebeurde op de Serooskerkseweg bij Burgh-Haamstede.
Het ongeluk gebeurde op de Serooskerkseweg bij Burgh-Haamstede.
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - Een wielrenner is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto bij Burgh-Haamstede. De fietser is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 15.00 uur bij een oversteekplaats op de Serooskerkseweg (N652). De wielrenner botste daar door onbekende reden met een passerende auto. Zowel de politie als de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het incident.

Na in de ambulance te zijn nagekeken werd de wielrenner zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht door de ambulancedienst. De automobilist kon na de afhandeling van het ongeluk zijn weg weer vervolgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (4-7-2021 om 09:04)
Zou het niet kunnen dat het gras daar geen 3 kontjes hoog is maar wel 6.En er staan haie tanden op het fietspad dus je moet stoppen als fietser.
Hoekenaar (4-7-2021 om 00:05)
die gekken rijden vaak 3 rijen dik, schelden als je ze geen ruimte geeft en nergens rekening mee houden!
AntiGSM (3-7-2021 om 23:31)
Stoppen met dat gejakker op de openbare weg met die fietsen, belachelijk gewoon wat die lui tegenwoordig allemaal klaarmaken. Als wij door willen rijden moeten we ook nat het circuit dus fietsen ook!
merien (3-7-2021 om 21:28)
weer zo een WIELRENNER die denkt dat heel de weg van hem is ze kijken nergens naar en vliegen vloekend en brullend naar iedereen over de wegen denkend dat ze in de ronde van frankrijk zitten
Loes (3-7-2021 om 21:21)
Men zegt dat de auto mobilist fout is maar als de fietser fout is in voorrang situatie dan is deze ook gewoon schuldig. Anders word het wel tegek...liever niet voor je sokken gereden worden want vaak win je het niet van de auto. Mits deze ook geremd heeft. Niet remmen is ook fout.
Cookie-instellingen beheren