Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

32-jarige vrouw aangehouden voor straatroof Goes

Toegevoegd: 04-07-2021, 09.46 uur
32-jarige vrouw aangehouden voor straatroof Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft zaterdagavond een 32-jarige verdachte in Goes gearresteerd op verdenking van het plegen van een straatroof. De verdachte probeerde een vrouw in een scootmobiel te beroven.


Het 51-jarige slachtoffer uit Goes reed rond 21.00 uur in een scootermobiel toen ze werd aangesproken door de verdachte die om geld vroeg. Het slachtoffer vertrouwde het niet en reed weg. De vrouw die haar had aangesproken achtervolgde haar waardoor het slachtoffer in de Van Hertumweg tegen een lantaarnpaal reed.

Na de botsing ontstond volgens de politie een worsteling om de tas. Omstanders schoten te hulp. De dader rende met de mobiele telefoon van het slachtoffer weg. De politie stelde met het opgegeven signalement direct een buurtonderzoek. Het spoor leidde de agenten naar een flat in de Appelstraat.

Mogelijk had de verdachte zich daar verstopt. Toen de agenten het gebouw grondig doorliepen, meldde een vrouw, die voldeed aan het signalement, zich rond 23.00 uur bij de agenten. Zij is aangehouden en zit vast voor verhoor. De telefoon is niet teruggevonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DrogeJoop (4-7-2021 om 17:14)
Triest.
Michel (4-7-2021 om 14:27)
@Hessel Rispens, er is geen ander verhaal, deze aso moet met haar poten van die mevrouw afblijven.
Cees (4-7-2021 om 12:49)
20 uur taakstraf als het meezit. Dan komt de rechter in Zeeland/West-Brabant echt welk goed door.
Hessel Rispens (4-7-2021 om 12:27)
Is telefoon wel gestolen? Wat is het verhaal van de andere kant?
Michelle (4-7-2021 om 12:03)
Wat een rat!
willem (4-7-2021 om 11:38)
opsluiten en dit jaar niet meer vrijlaten. was een aso wuijf--te lui om te werken en iemand in een rolstoel beroven. dapper hoor.
Cookie-instellingen beheren