Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Personenauto te water bij Oud Vossemeer

Toegevoegd: 24-02-2007, 19.25 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Langs de Broeksedijk bij Oud-Vossemeer is zaterdag aan het eind van de middag een auto te water geraakt.

Rond tien over half vijf reed een vrouw met haar Suzuki-jeep over de dijk toen zij door nog onbekende oorzaak door de berm reed en op zijn kop in een watergang belande.

Omstanders schoten de vrouw te hulp en wisten het slachtoffer uit de auto te halen. De gealarmeerde brandweerduikers hoefden dan ook niet meer in actie komen om het slachtoffer te bevrijden.

De automobiliste is met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De brandweer heeft enkele onderdelen van de auto uit de sloot geborgen.

De jeep is afgevoerd door een bergingsbedrijf. De auto is vermoedelijk total loss.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren