Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Pallets in brand gestoken, daders laten fietsen achter bij vlucht

Toegevoegd: 04-07-2021, 17.37 uur
Pallets in brand gestoken, daders laten fietsen achter bij vlucht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Op een bedrijventerrein in Zierikzee zijn zaterdagavond pallets in brand gestoken. Volgens de politie hebben de aanstichters hun fietsen achtergelaten toen ze vluchtten na hun actie.


De pallets stonden op een bedrijventerrein aan de Korte Blokweg in Zierikzee. Rond 22.40 uur werd de brandweer gealarmeerd dat de houten pallets vlam hadden gevat. Eenmaal ter plaatse konden de brandweermannen het brandje eenvoudig blussen.

Bij het bedrijventerrein vonden agenten fietsen liggen die vermoedelijk van de aanstichters van de brand waren. De agenten hebben de fietsen meegenomen naar het bureau. Volgens de politie kunnen de daders ze daar weer ophalen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren