Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Fiets in drie stukken gebroken na ongeluk, automobilist rijdt door

Toegevoegd: 04-07-2021, 17.46 uur
Fiets in drie stukken gebroken na ongeluk, automobilist rijdt door
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - De politie zoekt getuigen van een ongeval tussen een fietser en een witte Mercedes die zaterdagavond plaats vond. De fietser werd door de botsing gelanceerd en zijn fiets brak in drie stukken.


Het slachtoffer, een 45-jarige man uit Kruiningen, reed rond 23.00 uur met een andere fietser over de Hoofdstraat. De onbekende bestuurder van de Mercedes reed op de Meidam vermoedelijk tegen de fiets van het slachtoffer.

Hierop werd het slachtoffer gelanceerd. Hij viel op de grond en de fiets brak in drie stukken. Het slachtoffer kon weer opstaan en zag dat de witte Mercedes wegreed. De politie zoekt de bestuurder van de doorgereden personenauto en vraagt getuigen zich te melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kreltje (6-7-2021 om 23:49)
@AntiGSM als er een trapper en een achterlichtje af ligt heb je ook 3 stukken...
AntiGSM (5-7-2021 om 18:25)
Als ik het zo lees moet het bijna wel een speciale fiets zijn (van een wielrenner) want volgens mij krijg je een gewone fiets niet in 3 stukken. Doorrijden kan en mag natuurlijk nooit!
jacob (5-7-2021 om 09:43)
Het schijnt normaal te worden om na een aanrijding plaats ongeval te verlaten. Als men zulke aso's weet te traceren mag men voor mij rijbewijs vernietigen en voertuig verbeurd verklaren en een hoge boete.
Grote Smurf (4-7-2021 om 20:04)
Dus heb je rond die tijd daar in de buurt gereden, dan even de dashcam controleren en wie weet kun je het numberbord (desnoods) anoniem doorgeven. Dit soort narcistische kneuzen moeten echt gepakt worden ongeacht wie de schuldige is. Zou super zijn!
Cookie-instellingen beheren