Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Grote zoektocht gestart naar vermiste zwemmer

Toegevoegd: 05-07-2021, 06.20 uur
Door: Remi Mesu

CADZAND - De reddingsdiensten zijn maandagnacht al voor lange tijd bezig met een zoektocht naar een vermiste zwemmer. Het zou gaan om een 23-jarige man.


Rond 02.15 kregen de reddingsdiensten een alarmering binnen dat een 23-jarige zwemmer vermist zou zijn. Hierop voeren verschillende boten van de KNRM uit om te zoeken. Naast de boten van de KNRM sloten ook boten van Rijkswaterstaat en het loodswezen aan bij de actie.

Vanaf de kant zocht een vrachtwagen mee en in de lucht zocht een helikopter van de kustwacht naar de zwemmer. Rond 06.00 uur waren er in totaal nog vijf boten aan het zoeken naar de zwemmer. Ook de helikopter vloog nog boven de Westerschelde en Noordzee.

Rond 06.30 werd de zoekactie door de reddingsdiensten beëindigd en keerden de boten terug naar de post. Voor zover bekend is de zwemmer niet gevonden tijdens de zoektocht. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren