Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorgereden Mercedes Kruiningen achterhaald

Toegevoegd: 05-07-2021, 10.19 uur
De auto is in beslag genomen voor onderzoek.
De auto is in beslag genomen voor onderzoek.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - De Mercedes die werd gezocht na een ongeval met doorrijding zaterdagavond in Kruiningen, is achterhaald. De politie heeft het voertuig in beslag genomen.


Zaterdagavond rond 23.00 uur werd een 45-jarige fietser uit Kruiningen op de Meidam aangereden door een auto. De man belandde op het wegdek. Zijn fiets raakte zwaarbeschadigd en lag volgens de politie in drie stukken. De veroorzaker, de bestuurder van een witte Mercedes, reed door.

De politie deed gisteren een oproep aan eventuele getuigen en de automobilist om zich te melden. Hierop kwamen volgens de politie veel tips binnen. Het voertuig kon even later worden getraceerd en in beslag worden genomen voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan uit Vlissingen (6-7-2021 om 11:23)
De vraag is nu, reed de eigenaar op het moment van de aanrijding zelf als bestuurder met dit voertuig?
Johan (6-7-2021 om 11:22)
Bizar om te lezen dat (bijna) iedereen al een straf bedacht heeft. De één nog een zwaardere dan de ander. Het zou me niets verbazen als straks nog een reaguurder de doodstraf voorstelt. Enge mensen die zelf nooit een foutje gemaakt hebben denk ik. Probeer je eens voor te stellen hoe je het zou vinden wanneer je zelf de straf zou krijgen die je een ander toewenst.
John (6-7-2021 om 08:41)
Kei- en keihard aanpakken zulke trieste figuren die denken overal mee weg te komen. Het was bijna gelukt, maar gelukkig niet. Auto in beslag nemen, rijbewijs afnemen voor minstens een half jaar, flinke boete, smartegeld voor de fietser en alles tot de laatste cent zelf laten betalen. Ohja en via haaronderzoek laten testen op 'substanties' e.d.. Misschien kan er nog wat bovenop komen. Ontzettend sneu figuur.
Misguners (5-7-2021 om 23:33)
Timsalabim. Waar staat er dat het een AMG is? Wss bent u iemand die zo een auto niet kan betalen. Laat iedereen in zijn waarde! Iedereen maak toch wel eens een foutje? Die 45jarige man heeft er niks aan overgehouden! Jullie zijn allemaal mensen die iemand anders het liefste de grond in stampen
Peter (5-7-2021 om 21:34)
Zo te zien moet je dit merken; voorruit is rechts onderaan beschadigd.
Co (5-7-2021 om 17:44)
Weer een racemongool minder in het dorp, nou Politie er zijn er nog genoeg te gaan mss iets vaker controleren zou fijn zijn.
Cookie-instellingen beheren