Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Kleine binnenbrand in zorgcomplex Domburg

Toegevoegd: 25-02-2007, 16.06 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - In één van de kamers in zorgcomplex Simnia aan het Sinminapad in Domburg heeft zondagochtend een kleine binnenbrand gewoed.

Rond tien voor half elf ontstond brand in de kamer van een 90-jarige bewoonster. De vrouw had een sigaret gerookt en deze vervolgens ongedoofd in de prullenbak gegooid. Hierdoor ontstond brand. De vrouw kon haar woning op tijd verlaten.

Personeel van het complex heeft de bewoners in de omgeving van de brand uit voorzorg geëvacueerd. Zij werden vervolgens opgevangen in de kantine van het complex.

De brandweer heeft de brand geblust. Bij de brand kwam veel rook vrij. De spuitgasten hebben daarom ook de woning geventileerd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren