Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 191 km

Inbreker Sint-Maartendijk gevlucht na betrapping

Toegevoegd: 07-07-2021, 13.57 uur
Inbreker Sint-Maartendijk gevlucht na betrapping
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SINT-MAARTENSDIJK - Een inbreker die in de nacht van dinsdag op woensdag bij een woning in Sint-Maartensdijk probeerde in te breken is gevlucht. De dader werd door een bewoner betrapt tijdens zijn poging.


De poging tot inbraak vond rond 03.20 uur plaats bij een woning aan de Westpoort in Sint-Maartensdijk. Een bewoner was alert en betrapte de inbreker tijdens zijn daad. Daarop vluchtte de dader richting het Galgepad. 

De politie zoekt nu naar getuigen en camerabeelden uit de omgeving. Mensen die dergelijke camera's hebben of die iets gezien of gehoord hebben, worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren