Weerbericht:
Eerst op meerdere plaatsen mist, overdag geleidelijk zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslekkage door werkzaamheden Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 08-07-2021, 09.58 uur - Update: 08-07-2021, 10.35 uur
Gaslekkage door werkzaamheden Wolphaartsdijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

WOLPHAARTSDIJK - Door werkzaamheden is donderdagochtend in Wolphaartsdijk een gaslek ontstaan. De brandweer gaat ter plaatse om voorzorgsmaatregelen te nemen tot het lek is gedicht.


De lekkage ontstond rond 09.45 in de Friesestraat in Wolphaartsdijk tijdens werkzaamheden. Enduris is onderweg om het lek te dichten. De brandweer gaat ter plaatse om voorzorgsmaatregelen.

De brandweer kan dit doen door te nevelen met water. Ook worden er metingen in de omgeving gedaan naar eventuele concentraties van gas. Een van de twee aanwezige blusvoertuigen keerde rond 10.30 terug naar de kazerne. Het andere voertuig blijft stand-by bij het incident zolang als nodig is om het gat in de leiding te dichten.

Netbeheerder Enduris is inmiddels ter plaatse bij de locatie van het incident. Zij maken een plan om het lek te dichten. Het is nog niet bekend wanneer het probleem verholpen is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren