Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Drie auto's botsen tegen elkaar op Deltaweg bij Wilhelminadorp

Toegevoegd: 08-07-2021, 11.52 uur
Door: Remi Mesu

WILHELMINADORP - Drie auto's zijn donderdagochtend tegen elkaar gebotst op de Deltaweg bij Wilhelminadorp. Bij het ongeluk raakte niemand gewond, twee auto's moesten door een berger worden getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 10.30 uur op de Deltaweg ter hoogte van de Zandkreeksluis bij Wilhelminadorp. Drie auto's botsten daar door onbekende reden achter op elkaar. Meerdere politie-eenheden, een wegbeheerder en de ambulancedienst kwamen ter plaatse voor het ongeluk.

Niemand van de betrokkenen hoefde mee naar het ziekenhuis, wel moesten twee auto's door een berger getakeld en meegenomen worden. Het overige verkeer op de Deltaweg had geen hinder van het ongeluk aangezien één van de twee bruggen over de sluizen nog vrij was.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (8-7-2021 om 19:16)
Jan het heeft niets met de verkeerslichten bij het Wilhelminadorp te maken ,als je goed kijkt dan kun je zien dat het op de 1e Deltaweg is gebeurd op een stuk waar je langs kunt rijden als een van de 2 bruggen open staat het is niet vlakbij het Wilhelminadorp want de sluis valt onder Kats ,dus op de Deltaweg zelf had niemand er last van. Het verwijderen van de verkeerslichten zou waarschijnlijk nog veel meer slachtoffers kosten omdat er daar nog een kruisende weg is,en als ze die lichten weg halen kan het kruisende verkeer er wel vergeten om fatsoenlijk over te steken of links /rechts af te slaan , want de meeste mensen die nu wel moeten stoppen gaan dan met gas op de plank gewoon door zonder te stoppen.
Johan (8-7-2021 om 16:55)
Het uitzicht over het Veerse meer en over de Oosterschelde is daar ontzettend mooi en anders kun je ook nog jachtjes kijken in de sluiskolk. Als je voorganger dan afremt heb je zo een kop-staart botsing te pakken. Ik denk dat het verstandig zou zijn om zichtschermen te plaatsen zodat de automobilisten gedwongen worden om op het verkeer te blijven letten. En @Jan: Vrachtverkeer naar de Botlek verbieden zal nooit gebeuren. Een industriegebied waar geen vrachtwagens heen mogen: Hoe verzin je het?
Koos P. (8-7-2021 om 12:53)
Iets meer afstand houden, dan heb dit niet. En beter opletten op wat er voor je gebeurd.
jan (8-7-2021 om 12:41)
als ze nu eindelijk eens die beroerde stoplichten bij afslag Wilhelminadorp eens wegdoen?? en vrachtverkeer naar de Botlek verbieden?? dan is de doorstroming veel beter. en een paar camera's die controleren op bellen - want dat doet vrijwel iedereen die stilstaat
Timsalabim (8-7-2021 om 12:24)
Zo te zien was het allemaal wel een beetje te moeilijk voor sommige…
Cookie-instellingen beheren