Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier personen aangehouden na vechtpartij Goes

Toegevoegd: 08-07-2021, 12.45 uur
Vier personen aangehouden na vechtpartij Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft woensdagmiddag vier jongens tussen de 15 en 17 jaar aangehouden na een vechtpartij in Goes. Alle vier de verdachten zitten nog vast voor verhoor.


De vechtpartij gebeurde woensdag rond 16.30 uur op de Grote Kade in Goes. De vechtpartij ontstond nadat een van de vier jongens, rijdend op zijn scooter, was aangesproken op zijn verkeersgedrag. Daarop zouden de vier jongens, twee van 16 jaar uit Goes en Kapelle, een van 15 jaar uit Kapelle en een van 17 jaar uit de gemeente Noord-Beveland, zijn gaan vechten. Bij de vechtpartij raakte een van de verdachten licht gewond, de twee slachtoffers raakten ook licht gewond.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart naar openlijke geweldpleging. Op basis van camerabeelden en getuigenverklaringen zijn de jongens aangehouden. De vier verdachten zijn ingesloten in een politiecellencomplex, zij worden donderdag gehoord door rechercheurs. De twee slachtoffers hebben aangifte gedaan. Door de politie worden ook nog getuigen gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (9-7-2021 om 11:57)
Een matpartij tussen een stel snotapen. Moet de politie daar zoveel tijd insteken? Getuigen horen en bla bla bla. Je hebt camerabeelden en meer dan dan boete of werk'strafje' gaan deze snotapen niet krijgen. Ondertussen gaat de echte criminaliteit een stapje hoger!
Timsalabim (8-7-2021 om 18:35)
Sommige mensen vinden het “goed” als er gevochten wordt met de vuisten…. Ik vins het eigenlijk helemaal niet goed, wat voor zwakzinnige opvoeding heb je wel niet gehad als je geleerd hebt om met geweld “dingen” op te lossen of te bewerkstellen…..
Cookie-instellingen beheren