Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 110 km

Brand in afzuiging restaurant Breskens zorgt voor veel rookontwikkeling

Toegevoegd: 08-07-2021, 23.54 uur
De brandweer kon de brand blussen met behulp van een hoogwerker.
De brandweer kon de brand blussen met behulp van een hoogwerker.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De brandweer van Breskens is donderdagavond uitgerukt voor een brand bij een restaurant. In een afzuiginstallatie wat brand ontstaan, met behulp van een hoogwerker kon de brandweer de brand blussen.


Rond 18.10 kreeg de brandweer een melding binnen van een brand bij een restaurant op het Spuiplein in Breskens. Omdat de brand zich concentreerde in de afzuiginstallatie werd er ook een hoogwerker van de post Stampershoek opgeroepen. Door de brand was rondom het gebouw veel rook te zien.

Ter plaatse voerde de brandweer meteen een aanval uit op de brand. Door de samenwerking met de hoogwerker is de brand in het afvoerkanaal afgeblust. Rond 20.00 uur waren de brandweermannen klaar met hun actie en teruggekeerd op de kazerne.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren