Weerbericht:
Vrij veel bewolking en eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Schuur uitgebrand bij Kloetinge

Toegevoegd: 09-07-2021, 05.58 uur
Door: Remi Mesu

KLOETINGE - In een schuur bij Kloetinge is in de nacht van donderdag op vrijdag een uitslaande brand ontstaan. Meerdere brandweereenheden zijn opgeroepen voor de brand.


De brand ontstond rond 04.00 uur in de nacht in een schuur aan de Kapelseweg in Kloetinge. De schuur stond volledige in de brand, hierdoor schaalde de brandweer al snel op naar een grote brand waardoor meerdere brandweerposten werden gealarmeerd. Zo kwamen twee blusvoertuigen en een redvoertuig naar de locatie van de brand. Ook kwam een waterwagen ter plaatse om te zorgen dat er voldoende bluswater was.

In de naast gelegen woning was volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) niemand meer binnen op het moment van de brand. De brandweer probeerde te voorkomen dat de brand zou overslaan naar een naastgelegen loods. Rond 05.00 uur meldde de VRZ dat dat was gelukt. De intensiteit van de brand in de schuur nam op dat moment sterk af. Rond 06.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren