Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Meer dan 20 bekeuringen bij controles Terneuzen

Toegevoegd: 09-07-2021, 11.44 uur
De politie controleerde onder meer bij de Guido Gezellestraat.
De politie controleerde onder meer bij de Guido Gezellestraat.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft donderdag in Terneuzen meer dan 20 bekeuringen uitgedeeld bij verkeerscontroles. Deze waren deels gericht op brom- en snorfietsers.


Bij de controles werkten buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA's) van de gemeente Terneuzen samen met agenten van het Team Verkeer van de politie. Bij de camperparkeerplaats aan de Otheense Kreek lag de focus op de bestuurders van brom- en snorfietsen. In totaal 14 personen bleken hun brom- of snorfiets te hebben opgevoerd. Drie personen bleken niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Tussen 19.00 uur en 21.00 uur werd de controle voortgezet bij de Guido Gezellestraat. Twee personen bleken hun autogordel niet te dragen. Twee anderen kregen een boete omdat ze hun telefoon vasthielden tijdens het rijden. Een andere bestuurder voerde niet de juiste verlichting en weer twee andere bestuurders konden geen rijbewijs tonen bij een eerste vordering.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pascal (10-7-2021 om 21:10)
Justitie kan ontzettend veel verdienen als ze dit soort acties meer uitvoeren. Zeker in de kleinere dorpen waar de snelheidslimiet 30km is wordt er door veel automobilisten te hard gereden. De Rozenlaan in Hoek is zo'n voorbeeld, 60 tot 80 km per uur is hier standaard. Jammer van al die gemiste bekeuringen.
P (9-7-2021 om 19:32)
1 maar met het niet voeren van juiste verlichting??? 2 met de telefoon in handen??? Ik zie een ander beeld als ik in Terneuzen rondrijd.
bram goeree (9-7-2021 om 13:23)
prima acties .mag vaker gebeuren
Truus (9-7-2021 om 12:10)
Mogen ze wel vaker doen, controleren op de Guido Gezellstraat in Terneuzen. Niet normaal hoe het er daar aan toe gaat, vooral in de avond...het is daar net zo'n (motor) racebaan.
Cookie-instellingen beheren