Weerbericht:
Rustig herfstweer. Overdag perioden met zon, 's nachts kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Geen files

Kilometerslange file bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 09-07-2021, 16.22 uur
Kilometerslange file bij Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een verkeersongeval heeft vrijdagmiddag voor een kilometerslange file gezorgd op het tracé van de Westerscheldetunnel (N62).


Het ongeluk gebeurde rond 15.10 uur in de Westbuis richting Zeeuws-Vlaanderen. Volgens de tunnelorganisatie was sprake van een ongeval waarna twee betrokken voertuigen getakeld moesten worden. Bergingsbedrijf De Moor werd hiervoor opgeroepen. Voor zover bekend was er geen sprake van letsel.

Vanwege de aanrijding was in eerste instantie één rijstrook dicht. Ook werd een snelheidsbeperking ingesteld. Rond 15.45 uur ging de westbuis tijdelijk helemaal dicht om vervolgens rond 16.10 uur weer opengesteld te worden. Op dat moment stond al wel een file van zo'n zes kilometer op het tunneltracé.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Darco (10-7-2021 om 11:24)
Ongelofelijk dit, rijdt heel het zooitje dezelfde kant op dan nog presteren ze het om op elkaar te rijden, stelletje zondag chauffeurs
Cookie-instellingen beheren