Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 172 km

Gestolen fiets na half jaar terug bij eigenaresse

Toegevoegd: 10-07-2021, 10.00 uur
De fiets is weer terug bij de eigenaresse. De fiets is weer terug bij de eigenaresse.
De fiets is weer terug bij de eigenaresse.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - Een fiets die eind vorig jaar werd gestolen in Middelburg is onlangs (ruim een half jaar later) teruggevonden in Nieuwvliet. De tweewieler is weer terug bij de eigenaresse.


In de nacht van 26 op 27 juni werd de roze fiets gevonden in Nieuwvliet. Wijkagent Henk Wiegman deed vervolgens via social media een oproep aan de rechtmatige eigenaresse om zich te melden.

De fiets bleek afkomstig van een Middelburgse. Die meldde zich bij de politie, zo meldde Wiegman gisteren. De fiets bleek in november vorig jaar gestolen te zijn in de woonplaats van de vrouw. Inmiddels is de tweewieler weer terug in haar bezit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bert kaiser (10-7-2021 om 17:37)
veel mensen zijn te beroerd om aangifte te doen van diefstal, en te beroerd om bij de gemeente te informeren of hun fiets gevonden is, en dat weet ik uit ervaring
Rick (10-7-2021 om 12:18)
Zo'n fiets valt ook helemaal niet op, toch? Daar kun je ongezien mee rond rijden.;-)
Cookie-instellingen beheren