Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 272 km

Celstraf geëist voor bedreiging via Instagram

Toegevoegd: 10-07-2021, 10.05 uur
Celstraf geëist voor bedreiging via Instagram
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 32-jarige J. de J. uit Vlissingen, die ervan wordt verdacht de voormalige vriendin van zijn broer te hebben bedreigd, hoorde vrijdag in Middelburg een gevangenisstraf van vijftien dagen tegen zich eisen.


De bedreiging vond in het holst van de nacht plaats op zaterdag 24 april. De J. was toen in een dronken bui en stuurde zijn bericht via het social medium Instagram. Later bood de verdachte eveneens via Instagram zijn excuses aan bij het slachtoffer.

Naast de geëiste gevangenisstraf, die gelijk is aan zijn voorarrest, wil het Openbaar Ministerie (OM) dat De J. ook wordt behandeld vanwege diverse gedragsstoornissen. Uitspraak op 23 juli.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren