Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Duiker in problemen in Westerschelde bij Paal

Toegevoegd: 10-07-2021, 15.26 uur
Duiker in problemen in Westerschelde bij Paal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

PAAL - In de Westerschelde ter hoogte van buurtschap Paal bij Graauw is zaterdagmiddag een duiker in problemen geraakt. Dat meldt de politie.


De hulpdiensten werden rond 14.05 uur naar het buurtschap gestuurd na de melding dat er ter hoogte van de Zeestraat iemand in het water in problemen was gekomen. Het bleek te gaan om een duiker met mogelijk decompressieziekte.

De traumahelikopter uit Nijmegen was een tijdje aanvliegend maar ter hoogte van Tilburg werd de oproep voor het traumateam ingetrokken. De duiker is door de ambulancedienst naar een ziekenhuis gebracht. De politie laat weten verder geen informatie te verstrekken over het voorval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren