Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 263 km

Ongepland brandje bij brandweertrainingscentrum

Toegevoegd: 10-07-2021, 22.39 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Op het terrein van het Veiligheidscentrum Zeeland, het brandweertrainingscentrum in Vlissingen, heeft zaterdagavond ongepland brand gewoed in een oefengebouw.


Bij de alarmcentrale kwam rond 21.55 uur een melding binnen van een brand in één van de nagebouwde objecten voor het oefenen van brandbestrijding. Hierop werden een tankautospuit en een hoogwerker met spoed naar het terrein aan de Oosterhavenweg gestuurd. Later volgde nog een oproep voor een tweede tankautospuit maar die werd niet meer ingezet.

Ter plekke bleek inderdaad rook te komen uit één van de oefengebouwen. De brandweer van Oost-Souburg heeft het brandje geblust.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard Duin (11-7-2021 om 09:20)
Niet goed na geblust de laatste keer ,, lol
Cookie-instellingen beheren