Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
38 files van totaal 151 km

20 Vierkante meter duin in brand Scharendijke

Toegevoegd: 11-07-2021, 17.27 uur
20 Vierkante meter duin in brand Scharendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SCHARENDIJKE - In de duinen bij het strand aan de Rampweg in Scharendijke heeft zondagmiddag brand gewoed. Deze is met vereende krachten geblust.


De eerste melding van de brand in de buurt van strandpaviljoen De Wijde Wereld kwam rond 14.40 uur binnen. Ter plekke stond volgens de brandweer een stuk duin van zo'n 20 vierkante meter in brand. Omstanders, strandtenthouders en strandwachten van de reddingsbrigade ondernamen een eerste bluspoging in afwachting van de komst van de brandweer.

Er werden tankautospuiten uit Scharendijke en Renesse en een waterwagen uit Burgh-Haamstede opgeroepen. De inzet van de waterwagen bleek niet nodig te zijn. De brand bleek immers al grotendeels geblust.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren