Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man belandt in sloot met zitmaaier

Toegevoegd: 12-07-2021, 11.22 uur
De brandweer hielp de man om onder de zitmaaier weg te komen.
De brandweer hielp de man om onder de zitmaaier weg te komen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

DOMBURG - Een man is maandagmorgen bij Domburg met een zitmaaier in de sloot beland. De brandweer moest ter plaatse komen om de man onder de zitmaaier vandaan te halen.


Het ongeluk gebeurde rond 10.10 uur toen de man bezig was met de zitmaaier. Door onbekende reden belandde hij in de sloot naast de Zuiversweg bij Domburg. De brandweer kwam direct met twee wagens ter plaatse om de man onder de zitmaaier vandaan te halen. 

Volgens een woordvoerder van de politie is de man ter plaatse onderzocht door het aanwezige ambulancepersoneel. Het is onduidelijk of de bestuurder van de zitmaaier ook naar het ziekenhuis is gebracht door de ambulancedienst. Om de brandweer ongestoord hun werk te laten doen, sloot de handhaving een deel van de Zuiverseweg tijdelijk af voor overig verkeer. Rond 11.00 uur was de weg weer voor iedereen toegankelijk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (13-7-2021 om 04:51)
Dit is natuurlijk het uitgelezen moment om ook voor zulke zitmaaiers een verplicht certificaat in te voeren…. Waar dan extra veel belasting over betaald moet worden…
Erik (12-7-2021 om 16:32)
Hmmm, als ik zo naar de remsporen kijk, betrof het hier een zwaar opgevoerde zitmaaier, die de macht over het stuur is verloren. Succes voor het slachtoffer...
Flappy (12-7-2021 om 13:55)
Hij wilde de sloot aan de binnenkant maaien, goed bezig
Cookie-instellingen beheren