Weerbericht:
Vrij koud, bewolkt en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie deelt officiële waarschuwing uit aan jongeren voor overtredingen

Toegevoegd: 13-07-2021, 07.52 uur
De agenten troffen een grote hoeveelheid sterke drank aan.
De agenten troffen een grote hoeveelheid sterke drank aan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag bij Terneuzen een groep jongeren gewaarschuwd voor onder meer het overtreden van de coronaregels, het veroorzaken van overlast en het in bezit hebben van alcohol. Volgens de politie volgt er bij een nieuwe overtreding straf.


De politie surveilleerde de laatste tijd al vaker in de omgeving van de Otheense kreek omdat er in de avond en nacht regelmatig overlast veroorzaakt wordt door nachtrumoer en afval. In de nacht van maandag op dinsdag troffen de agenten ter hoogte van de waterviolier in totaal dertien jongeren in de leeftijd van 14 tot 17 jaar aan.

Volgens de politie was de groep al van ver te horen. Eenmaal aangekomen bij de groep zagen de agenten dat de jongeren in het bezit waren van een forse hoeveelheid sterke drank. Vanwege het late tijdstip, het niet houden aan de coronamaatregelen, het bezit van sterke drank en het veroorzaken van overlast besloot de politie een officiële waarschuwing te geven en direct de ouders van de jongeren in te lichten. Daarop werd de groep naar huis gestuurd door de agenten. Bij een volgende constatering volgt er een Haltstraf of boete.

 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim (18-7-2021 om 12:42)
[email protected]; Wat moet U toch een gelukkig mens wezen, elke overtreding door iemand begaan is de schuld van Rutte. Vind U zich zelf niet zielig bezig. Als U nu de berichtgeving volgt dan ziet U dat juist het te snel vrij geven van het normale leven weer een enorme opleving van de Corana besmetting geeft. Ook de schuld van Rutte zeker?
bram goeree (15-7-2021 om 13:32)
Jan wat een stomme opmerking .natuurlijk heb ik net de meesten wel wat uitgevreten vroeger .maar wat de jeugd tegenwoordig niet meer heeft is respect .dat hadden de meeste vroeger wel .dus gaat het de laatste tijd van kwaad naar erger en dat stop je enkel maar door harder op te treden
Kreltje (13-7-2021 om 22:38)
Welke corona maatregel hebben ze overtreden dan?
Jan (13-7-2021 om 22:08)
@bram goeree…..zelf nooit jong geweest zeker altijd braaf achter de orgel gezeten. Goede actie van de Politie om niet gelijk de ouders met torenhoge boets op te zadelen. Die gasten hebben nog vaak geen baan denk daar maar eens aan.
Robin Biesbroeck (13-7-2021 om 21:30)
Als ze er van geleerd hebben is goed ga niet oordelen als je niet weet wat er is
Michel (13-7-2021 om 18:44)
Bekeuren die snotneuzen, zo ook de ouders goed aanpakken.
Cookie-instellingen beheren