Weerbericht:
Vanochtend droog, vanmiddag regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder rijdt 87km te hard over Polredijk

Toegevoegd: 14-07-2021, 18.03 uur
Bestuurder rijdt 87km te hard over Polredijk
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De politie heeft gisteren het rijbewijs ingevorderd van een snelheidsduivel bij Vrouwenpolder. De bestuurder reed hier 87 kilometer te hard.


De politie hielt op diverse plaatsen in de gemeente Veere een snelheidscontrole. Zo werd er gecontroleerd op de Walcherseweg tussen Middelburg en Grijpskerke, op de N57 en op de Polderdijk bij Vrouwenpolder.

Op deze dijk reeds een bestuurder 147 km waar 60 is toegestaan. Deze bestuurder kon dan ook direct zijn rijbewijs inleveren. Volgens de politie zorgde dit rijgedrag voor gevaarlijke situaties.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Waarom zo'n haast (17-7-2021 om 02:03)
Waarom zo'n haast.... Waar was deze bestuurder bang voor, omdat hij zo hard wilde weg rijden? Zulke angsthazen zijn een gevaar op de weg.
Ineke (15-7-2021 om 11:20)
Rijbewijs nooit meer teruggeven. Deze mensen zijn geen Rijbewijs waard. Ze hebben bewezen geen rijgedrag te hebben.
Cookie-instellingen beheren