Weerbericht:
Eerst plaatselijk dichte mist en gladheid
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Drugsvondst in opslagboxen Middelburg

Toegevoegd: 15-07-2021, 16.03 uur
Drugsvondst in opslagboxen Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op dinsdag 29 juni heeft de politie een groot aantal boxen van een opslaglocatie gecontroleerd in Middelburg. Dit leidde tot de vondst van een grote hoeveelheid hard- en softdrugs.


Deze controle werd uitgevoerd door de gemeente in samenwerking met de branchevereniging NSSA, van verhuurders van opslagruimten. In totaal werden er met hulp van speurhonden 460 boxen gecontroleerd. Daarbij werden twee boxen geopend voor nadere controle. In beide boxen werd drugs aangetroffen.

In de ene box werden 300 2C-B en 4-FMP pillen (zogeheten designer drugs), 2 anderhalve liter flessen GHB en 450 gram speed gevonden. De verdachte is door de politie aangehouden en verhoord. Hij moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden. In de andere opslagbox werd 83,25 kilogram henneptoppen, 9,1 kilogram hasj en 71 kilogram cafeïne dat gebruikt wordt als versnijdingsmiddel.

Het onderzoek van de politie naar deze zaak loopt nog. Vanwege de vondst van de grote hoeveelheid drugs en de hieruit voortvloeiende politieonderzoeken, is hier nog niet eerder ruchtbaarheid aan gegeven. De toevallig aanwezige huurders en de eigenaar reageerden positief op de controle. De samenwerking tussen branche, politie en gemeenten wordt daarom ook zeker voortgezet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren