Weerbericht:
Vannacht in de zuidelijke helft lokaal mist. Overdag in het zuiden buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissingse mishandeld door scholieren

Toegevoegd: 27-02-2007, 23.04 uur
Door: Politie Zeeland

VLISSINGEN - Dinsdag tussen 15.00 en 16.00 uur werd een 17-jarig Vlissings meisje in Papegaaienburg in haar woonplaats mishandeld door twee Middelburgse meisjes die zij kent van haar school.

De 17-jarige fietste van Middelburg naar Vlissingen en kwam de twee ter hoogte van van het winkelcentrum Papegaaienburg tegen. Ze werd tegengehouden en de meisjes wilden haar telefoon af te pakken.

Toen dit niet lukte werd zij vastgepakt en geschopt. Haar fiets werd op de grond gegooid en vernield. De 17-jarige is weggelopen, de Nieuwe Zuidbeekseweg op, achtervolgd door de twee meisjes op de fiets.

Zij probeerden haar ook nog de sloot in te duwen, waarna de 17-jarige een bushokje inliep en er een onbekende vrouw op de fiets voorbij kwam die haar heeft meegenomen en later naar haar huis heeft gebracht.

De politie wil graag in contact komen met deze mevrouw. Zij wordt verzocht zich te melden bij het politiebureau in Vlissingen of te bellen naar 0900-8844


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren