Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen (15) mishandelt medewerkers ziekenhuis Goes

Toegevoegd: 15-07-2021, 16.13 uur
Jongen (15) mishandelt medewerkers ziekenhuis Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - In de nacht van woensdag op donderdag zorgde een 15-jarige jongen uit Amsterdam voor nogal wat commotie in het ziekenhuis in Goes. Vanwege het feit dat hij mogelijk veel teveel alcohol had gedronken werd de jongen met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Daar draaide de jongeman helemaal door en bespuugde, beledigde en mishandelde drie medewerkers van het ziekenhuis op een dusdanige manier dat zij de politie moesten bellen. Toen agenten ter plaatse kwamen was de jongen alweer enigszins gekalmeerd, maar toen hij door de politiemensen werd aangesproken schold hij hen ook de huid vol en probeerde hij ook hen te bespugen en te mishandelen.

Hij is onder controle gebracht en geboeid. Ook kreeg hij een spuugmasker op. Zo werd hij naar een politiecellencomplex vervoerd. De jongen heeft daar de nacht doorgebracht en zal donderdag gehoord worden door de politie. Er is contact opgenomen met de ouders van de jongen. De medewerkers van het ziekenhuis hebben aangifte gedaan van de mishandeling en beledigingen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (17-7-2021 om 03:51)
Geweld tegen politie en hulpverleners moet harder aangepakt worden. Minimaal vier weken de cel in bij geweld tegen beroepen met publieke taken.
Wilco (16-7-2021 om 14:09)
15 jaar en dan al dronken. Goed voor je ontwikkeling. Dikke boete geven voor zijn ouders
optimist (15-7-2021 om 19:30)
Wat een loser!! , en dat nog maar 15 jaar....dat belooft wat voor de toekomst. Ben wel eens benieuwd wat zijn ouders daar van vinden, jammer dat je zoiets nooit te horen krijgt.
Cookie-instellingen beheren