Weerbericht:
Plaatselijk (dichte) mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Woning in Borssele op slot na vondst hennepkwekerij

Toegevoegd: 15-07-2021, 19.52 uur
Het pand is donderdag afgesloten en verzegeld door politie en de gemeente.
Het pand is donderdag afgesloten en verzegeld door politie en de gemeente.
© Foto: Gemeente Borsele
Door: Manfred Berrevoets

BORSSELE - Burgemeester Gerben Dijksterhuis heeft besloten een woning in Borssele te sluiten omdat daar in mei 2021 een hennepkwekerij werd aangetroffen. Het pand is op donderdag 15 juli afgesloten en verzegeld door politie en de gemeente.


In mei trof de politie tijdens een onderzoek naar het vervaardigen van verdovende middelen een hennepkwekerij aan. Men trof er onder meer twee volledig ingerichte kweekruimtes aan. De politie vond 212 hennepplanten, 18 speciale lampen, 2  en afzuiginstallaties en speciale koolstoffilters.

De kwekerij was professioneel ingericht en verliep automatisch via een tijdschakelaar. Ook werd er illegaal stroom afgetapt. Hieruit concludeert burgemeester Dijksterhuis dat het gaat om een handelshoeveelheid drugs en heeft hij besloten om de woning voor de duur van drie maanden te sluiten. Het pand is op donderdag 15 juli afgesloten en verzegeld door politie en de gemeente.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (16-7-2021 om 13:09)
@ Jan dat betekend in het geval van een huurhuis dat je er per direct uit moet en nog 3 maanden huur er achter krijgt en dat over 3 maanden een nieuwe huurder komt. Plus je staat op de zwarte lijst van verhuurders in Zeeland en Brabant. Je kan dus geen huurhuis meer krijgen hier. Bij een koophuis mag je 3 maanden in een hotel slapen terwijl je spullen nog in je huis liggen. Je kan nergens bij de komende 3 maanden.
jan (16-7-2021 om 12:16)
3 maanden is veel te makkelijk. huurhuis? zet ze er uit. eigen woning? verkopen aub. kopers genoeg
Cookie-instellingen beheren