Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
51 files van totaal 198 km

Auto in sloot beland bij Terhole, bestuurder niet te bekennen

Toegevoegd: 16-07-2021, 12.32 uur
Auto in sloot beland bij Terhole, bestuurder niet te bekennen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Een automobilist is vrijdagochtend bij Terhole in de sloot beland. Toen de politie ter plaatse kwam om de auto te laten takelen, was er geen bestuurder op de plek van het ongeluk te vinden.


De politie ging zoeken naar de auto bij een rotonde bij Terhole nadat er een melding van een auto in de sloot binnenkwam. In eerste instantie konden de hulpdiensten de auto niet vinden in de omgeving van de rotonde.

Pas na een tweede keer contact met de  meldster, vonden de agenten de auto alsnog. Volgens de politie was er geen bestuurder meer aanwezig. Hierop hebben de agenten de auto door een bergingsbedrijf uit de sloot laten takelen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren