Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vastgelopen schip blijkt fotoshoot te zijn

Toegevoegd: 17-07-2021, 12.48 uur
De opvarenden bleken een fotoshoot te houden.
De opvarenden bleken een fotoshoot te houden.
© Foto: KNRM Hansweert
Door: Remi Mesu

OSSENISSE - De bemanning van de KNRM-post bij Hansweert is vrijdagmiddag uitgerukt voor een schip dat was vastgelopen bij de Schaar van Ossenisse. Bij aankomst bleek dat de opvarenden opzettelijk waren gestrand voor een fotoshoot.


Rond 13.00 uur ontving de meldkamer een melding van een passant die meldde dat in de Schaar van Ossenisse een platbodem water zou maken en aan de grond zou zijn gelopen. Toen de redders van de KNRM ter plaatse gingen, kwamen zij erachter dat de opvarenden van het schip van niets wisten.

Zij waren bewust gestrand zodat ze een fotoshoot konden houden. Met opkomend water zijn ze zelfstandig losgekomen om hun weg weer te vervolgen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (18-7-2021 om 13:02)
Grote Smurf jij heb volkomen gelijk even laten weten en je bespaart een hoop werk en kosten .zoveel moeite is dat toch niet
Zeeuwse Showride (18-7-2021 om 11:07)
Beetje lullig voor die KNRM bemanning, waarom belt een omstander als er een PLATbodem op een zandplaat ligt? Hoe heeft die passant bepaald dat het schip water maakt zonder de bemanning te spreken? Dat er met een platbodem op een zandplaat niks mis hoeft te zijn kun je toch verwachten als je een beetje kunt nadenken ;)
Grote Smurf (17-7-2021 om 23:16)
Beetje lullig voor die KNRM bemanning. Waarom niet gewoon van te voren een belletje naar het KNRM-post dat ze dit zouden gaan doen. Hier kon je toch gewoon op wachten als je een beetje kan nadenken.
Cookie-instellingen beheren