Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer assisteert ambulancedienst

Toegevoegd: 18-07-2021, 00.58 uur
Brandweer assisteert ambulancedienst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verschillende brandweerploegen zijn vrijdagavond en zaterdag overdag ingezet om bij verschillende incidenten assistentie te verlenen aan de ambulancedienst.


Vrijdagavond werd de brandweer van Breskens rond 23.30 uur naar de jachthaven aan de Oosthavendam gestuurd. Aan boord van een jacht bevond zich een persoon dat medische hulp nodig had en de ambulancedienst vroeg de brandweer ter plaatse om tilassistentie te verlenen.

Zaterdagmiddag rond 15.00 uur werd de brandweer van Serooskerke op Walcheren opgeroepen omdat in de buurt van een camping aan de Schellachseweg in Gapinge een patiënt lag die over een behoorlijke afstand moest worden verplaatst. Na een klein uur was de brandweer terug op de kazerne.

In Burgh-Haamstede werd de bemanning van de strandjeep van de post Burgh-Haamstede rond 19.35 uur ingezet bij het Oude Hoevepad. Hier was een fietser ten val gekomen op de afdaling aan het einde van het Duinhoevepad. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd is deze door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren