Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 102 km

Verdachte steekpartij is vriend slachtoffer

Toegevoegd: 18-07-2021, 13.23 uur
Politieagenten bij de Wijngaardstraat gisteravond.
Politieagenten bij de Wijngaardstraat gisteravond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De persoon die wordt verdacht van de steekpartij gisteravond in Goes is de 35-jarige vriend van het 51-jarige slachtoffer. Dat meldt de politie vanmiddag.


Het slachtoffer klampte rond 23.35 uur het personeel van een horecazaak aan de Wijngaardstraat aan. Ze bleek een verwonding te hebben aan haar been. De vrouw werd vermoedelijk met een scherp voorwerp gestoken. De politie en de ambulancedienst werden gewaarschuwd en na behandeling ter plekke werd de gewonde naar het ziekenhuis gebracht. De politie is hier later ook naartoe gegaan.

Volgens de politie vond de ruzie niet plaats in de Wijngaardstraat zelf maar meer richting het NS-station. De exacte locatie is niet bekend. Direct na de melding ging de politie op zoek naar de vermoedelijke verdachte. Hij werd uiteindelijk rond 00.15 uur door leden van het flexteam van de politie aangehouden bij de Kloetingseweg. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De verdachte zit vast voor verhoor. Het politie-onderzoek naar de zaak loopt nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (19-7-2021 om 18:06)
Er is een vrouw neergestoken !!! en we gaan ons druk maken over een woord :-(
A Rensink (18-7-2021 om 18:20)
VRIEND????
Jaap (18-7-2021 om 15:05)
Laat het woord vriend maar weg In dit soort gevallen, is niet echt van toepassing.
Cookie-instellingen beheren