Weerbericht:
Wisselend bewolkt
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 173 km

Twee arrestaties na inbraak Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 18-07-2021, 17.18 uur
De twee werden aangehouden in Goedereede en Stellendam.
De twee werden aangehouden in Goedereede en Stellendam.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - Na een inbraak bij een groothandel in Burgh-Haamstede heeft de politie vannacht twee personen aangehouden. De arrestaties vonden plaats in Goedereede en Stellendam.


De inbrekers werden vannacht op heterdaad betrapt maar gingen er vandoor. De getuige kon wel doorgeven dat er twee voertuigen getrokken waren en agenten in de hele regio keken vervolgens naar deze voertuigen uit. Agenten van het basisteam Haringvliet zagen even later bij Stellendam één van de gezochte wagens rijden. De inzittende werd vervolgens opgepakt.

Het andere voertuig werd korte tijd later in Goedereede zonder inzittenden aangetroffen op een parkeerplaats. Een geleider van het Team Surveillancehonden van de politie Zeeland-West-Brabant ging vervolgens samen met diensthond Kick op zoek naar de bestuurder. Al snel vond de hond een spoor dat de bosjes in liep. Toen werd aangegeven dat de hond ingezet zou worden als men zich niet bekend zou maken, koos de verstopte verdachte eieren voor zijn geld. Hierop werd ook hij in de boeien geslagen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (19-7-2021 om 11:52)
Voortaan geen waarschuwing geven dat de hond wordt ingezet.
Jtg (18-7-2021 om 20:08)
Wéér van die (twee) kneuzen gepakt, meestal dezelfde...
Cookie-instellingen beheren