Weerbericht:
Overdag eerst zon, vanaf vanavond bewolkt en van tijd tot tijd (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumaheli bij ernstig ongeluk fietsertje

Toegevoegd: 19-07-2021, 16.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Reijersweg tussen Oost-Souburg en Middelburg is maandagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd met een fietsertje. De traumahelikopter verleende assistentie.


Het meisje kwam volgens de politie rond 14.40 uur ten val. Naast de ambulancedienst, de politie en handhavers, werd ook het team van de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De helikopter landde op een veld naast de ongevalslocatie. Het slachtoffertje is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De weg was ter plekke enige tijd afgesloten. Waardoor het meisje precies ten val kwam, is niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (23-7-2021 om 18:21)
Btw: beterschap voor het meisje, sterkte voor haar en haar ouders. Hopelijk knapt ze snel op en valt het toch nog mee...
Moeder (23-7-2021 om 18:19)
Weet niet of er een auto bij betrokken was, maar het is daar veel te smal. Vlak ernaast is een snelweg en aan de andere kant een autoweg. Waarom niet deze weg afsluiten voor gemotoriseerd verkeer, enkel bewoners en hun visite toelaten? Dit vraag ik me al heel lang af. Waarom willen automobilisten perse dáár rijden? Laat (jonge) fietsers en wandelaars met rust, zíj kunnen niet kiezen tussen drie wegen...
Cookie-instellingen beheren