Weerbericht:
Wisselend bewolkt en een bui, morgen bewolkt en enige tijd regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner gearresteerd na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 19-07-2021, 18.50 uur
Bewoner gearresteerd na vondst wietkwekerij
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - In een woning aan de Spoorstraat in Sluiskil heeft de politie zondagmiddag een hennepkwekerij ontdekt. De bewoner van het pand is aangehouden.


De politie kreeg zondag een tip binnen over de bewuste locatie. Op de tweede verdieping troffen agenten vervolgens een kweekruimte aan. Er werd daarna bijna twee kilogram aan henneptoppen in beslag genomen. De politie vermoedt dat het niet de eerste keer was dat er in de woning hennep werd gekweekt, zo laat een woordvoerder vandaag weten.

Een gespecialiseerd bedrijf heeft kwekerij zondagavond ontmanteld en opgeruimd. Tijdens deze werkzaamheden kwam de bewoner aangefietst. Hij werd hierop gearresteerd en naar een politiecellencomplex gebracht. De man is/wordt vandaag verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rob Lejeune (22-7-2021 om 13:45)
Nou geweldig, en dat voor een paar plantjes. Voel me ineens een stuk veiliger. LEGALIZE.
Ikke (21-7-2021 om 15:03)
Nou op nr 49 hebben ze dat ook geprobeerd, die is ook tegen de lamp gelopen.. Daar hadden ze zelfs stroom afgetapt illegaal, en wat voor straf krijgen. NIETS
Lies (21-7-2021 om 10:21)
Hoeveel hebben het geprobeerd in die straat....nog niet door dat het geen stand houdt.
Cookie-instellingen beheren