Weerbericht:
Vannacht mistbanken, overdag perioden met zon. Donderdag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer bevrijdt beknelde hond bij Breskens

Toegevoegd: 21-07-2021, 10.55 uur
De brandweer kon de hond loskrijgen.
De brandweer kon de hond loskrijgen.
© Foto: Brandweer Breskens
Door: Remi Mesu

BRESKENS - De brandweer van Breskens is dinsdagavond uitgerukt voor een hond die bekneld was geraakt op het strand bij Breskens. De brandweermannen konden het dier uiteindelijk ongedeerd bevrijden.


De labrador raakte dinsdag rond 21.40 bekneld ter hoogte van Strandpaviljoen Loods aan de Tien Nieuwesluisweg bij Breskens. Door het enthousiasme van het dier was de hond bekneld komen te zitten tussen paalhoofden.

Om de hond te bevrijden werd de brandweer van Breskens opgeroepen. Ter plaatse maakten de brandweermannen een plan van aanpak om de labrador tussen de paalhoofden weg te krijgen. Daarop werd er zo snel mogelijk gestart met de bevrijding. Uiteindelijk kreeg de brandweer de hond zonder kleerscheuren uit zijn benarde positie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren