Weerbericht:
Bewolkt, vanavond kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermist 6-jarig meisje gevonden na inzet burgernet

Toegevoegd: 21-07-2021, 11.09 uur
Vermist 6-jarig meisje gevonden na inzet burgernet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KRABBENDIJKE - Een vermist 6-jarig meisje is woensdag in de omgeving van Krabbendijke weer gevonden nadat er een burgernetbericht was uitgestuurd door de politie. Volgens de politie zou het meisje in goede gezondheid verkeren.


Het burgernetbericht werd rond 09.50 uitgestuurd nadat het 6-jarige meisje in de omgeving van Krabbendijke als vermist was opgegeven. Volgens de politie droeg het meisje op het moment van de vermissingen een grijs jasjes met een roze voering. Verder zou het meisje zwarte sandalen dragen en opvallend blonde krullen hebben.

Rond 11.00 uur liet de politie via burgernet weten dat het meisje in goede gezondheid was aangetroffen. Het is niet bekend of het meisje dankzij burgernet was gevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren