Weerbericht:
Vannacht enkele buien. Overdag perioden met zon en slechts lokaal een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie komt weer met publiekskrant

Toegevoegd: 01-03-2007, 00.45 uur
Door: Politie Zeeland
MIDDELBURG - Vanaf vandaag verschijnt in Zeeland de publiekskrant 'Blauw'. Deze uitgave is in een samenwerking tussen de 6 zuidelijke politieregio's. Het is de derde keer dat de politie gezamenlijk één informatiebulletin uitgeeft dat bij ruim 1,4 miljoen huishoudens in de brievenbus valt. 'Blauw' wordt aangeboden in een herkenbare politie-envelop en TNT-post zorgt voor de verspreiding.

Met 'Blauw' informeert de politie actief bijna vier miljoen inwoners in Zuid-Nederland over haar werkwijze, preventie en de aanpak van criminaliteit. In deze uitgave, die 4 pagina's telt, wordt aandacht besteedt aan het uitgaansgeweld waarbij vaak alcohol in het spel is. In het artikel is een politieman van de jeugdpolitie aan het woord.

Een ander artikel gaat over wat de politie doet als iemand vermist is.

Op de binnenpagina’s wordt o.a. ingegaan op jongeren die teveel risico's nemen in het verkeer en roekeloos verkeersgedrag vertonen. Ook komt de kwetsbaarheid van motorrijders aan de orde. Deze doelgroep in het verkeer kan in 'Blauw' lezen waar ze op moeten letten als ze na de winter weer met hun motor de weg op gaan.

Tevens wordt de lezer geïnformeerd over de uitbreiding van de internetaangifte. Er zijn een tal van nieuwe feiten waarvoor de burger digitaal aangifte kan doen. Via de banner 'Internetaangifte' op deze site is te zien van welke delicten digitaal aangifte gedaan kan worden.

Degenen die de krant niet ontvangen, kunnen een exemplaar afhalen bij alle gemeentehuizen, bibliotheken en politiebureaus. De volgende 'Blauw' verschijnt in de juni van dit jaar.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren