Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

N61 afgesloten door kop-staartbotsing

Toegevoegd: 21-07-2021, 16.13 uur - Update: 21-07-2021, 17.26 uur
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - De N61 tussen Biervliet en IJzendijke is woensdagmiddag enige tijd afgesloten geweest in verband met een kop-staartbotsing vlak voor IJzendijke.


Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur vlak voor de rotonde op de N61 bij IJzendijke. Een personenauto met een Nederlands kenteken botste daar achterop een andere auto met een Belgisch kenteken. Omdat de hulpdiensten hun werk moesten doen, werd de N61 tijdelijk afgesloten. Het overige verkeer in de richting van IJzendijke werd bij de rotonde bij Biervliet omgeleid via de naastgelegen Middenweg.

Een ambulance kwam ter plaatse voor het ongeluk en verzorgde de inzittenden van de auto's. De 28-jarige bestuurder uit Aardenburg is na het ongeluk naar het ziekenhuis is gebracht. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf getakeld en meegenomen.

Eerder ook al een botsing op N61

Het ongeluk op de N61 was niet het enige ongeluk van vandaag. Eerder op de dag botste een 18-jarige bestuurder uit Schoondijke al achterop de auto van een 58-jarige man uit Brussel.

Daarbij raakte een 57-jarige vrouw in de Belgische auto gewond. Zij is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Ook bij dat ongeluk moesten de beide auto's met schade getakeld worden door een berger.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren